ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Το Bio Suites Hotel & Spa βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία κοντά στην παραλία, στην καρδιά του Ρεθύμνου.
Το όνομα “BIO” επιλέχθηκε καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται στη θέση ενός από τα μεγαλύτερα ελαιοτριβεία του Ρεθύμνου, που λειτουργούσε από το 1920 ως το 1940.

Το όνομα της περιοχής ήταν ΒΙΟ, καθώς εδώ βρισκόταν η Βιομηχανική ζώνη του Ρεθύμνου. Η καμινάδα, που είναι το μόνο στοιχείο που διατηρείται από το εργοστάσιο που είχε χτιστεί το 1920, δεσπόζει ακόμα στο κέντρο του νεόδμητου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Με ύψος 45μ. και διάμετρο περίπου 3μ., έχει κηρυχθεί από το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού επίσημο μνημείο της νεότερης περιόδου της ελληνικής ιστορίας.
Στο κτίσμα έχουν γίνει εργασίες ενίσχυσης και υποστήριξης με σίδερο, με μέριμνα του ξενοδοχείου.

Περιβαλλοντική Πολιτική

Οι πελάτες μας
Premium Δωμάτια & Σουίτες

Νέα φιλοσοφία, νέος σχεδιασμός – απολαύστε τη διαμονή σε μία από τις νέες μας σουίτες, επιπλωμένες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη.

Κλασικά Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Χάρη στην πείρα δεκαετιών και τη συνεχή μας ενημέρωση στον τομέα της φιλοξενίας έχουμε σχεδιάσει τα δωμάτιά μας όχι απλώς ως ένα μεταβατικό χώρο μεταξύ δραστηριοτήτων αλλά ως ένα πραγματικό καταφύγιο χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα σας.

Δωμάτιο για άτομα με κινητικά προβλήματα

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι ή δυο μονά και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα. Είναι ιδανικό για άτομα με κινητικά προβλήματα.