Δραστηριότητες

Πισίνες

Χαρίστε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στη μεγάλη πισίνα (250τ.μ.). Υπάρχει επίσης ειδικά σχεδιασμένη παιδική πισίνα, απόλυτα ασφαλής για μικρά παιδιά. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες και πετσέτες για την πισίνα.

Ώρες πισίνας: 08.00-18.00 εκτός Δευτέρας 08.00-16.00

Θερμαινόμενη πισίνα τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο

Υπηρεσίες πισίνας

  • Ζεστά και κρύα σνακ
  • Ποτά
  • Wi-Fi
  • Εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες
  • WC – Αποδυτήρια
  • Ντουζιέρες
  • Εξοπλισμός πρώτων βοηθειών
  • Πετσέτες (διατίθενται από την Υποδοχή)

Ασφάλεια πισίνας

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια όλων των επισκεπτών. Ακολουθούμε πιστά τους αυστηρότερους κανονισμούς υγιεινής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη νομοθεσία της χώρας μας. Χρησιμοποιούμε τρεχούμενο νερό από το δίκτυο διανομής, το οποίο φιλτράρεται συνεχώς μέσω συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Η απολύμανση της πισίνας γίνεται με πιστοποιημένα χημικά. Κάθε μήνα, σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους, διεξάγουμε δειγματοληψία, με χημικά και μικροβιολογικές εξετάσεις για τη σωστή λειτουργία της. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, το προσωπικό του μπαρ είναι ειδικά εκπαιδευμένο σε ναυαγοσωστικές τεχνικές.

Μίνι Γυμναστήριο

Το ξενοδοχείο ΒΙΟ σέβεται την καθημερινή σας ανάγκη για άσκηση και σας παρέχει εξοπλισμό όπως πάγκους με βάρη, διαδρόμους, κωπηλατικά μηχανήματα και άλλα για τις προπονήσεις σας.

Ώρες Λειτουργίας: 08.00-23.00

Spa

Ένας νέος χώρος ευεξίας προστίθεται στο ξενοδοχείο μας. Στο πλήρες ανακαινισμένο Spa Center, έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στην εσωτερική του πισίνα, να απολαύσετε τη σάουνα και πολλές θεραπείες massage. To Spa λειτουργεί καθημερινά 10.30 – 18.00. Για την χρήση όλων των υπηρεσιών απαιτείται ραντεβού.

Ανώτατο όριο ατόμων για κάθε υπηρεσία: 6 άτομα.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε βρέφη/παιδιά ηλικίας 0-12,99 και σε εφήβους έως 17,99 απαιτείται γονική επίβλεψη.

Περισσότερες πληροφορίες: aegeo spas

Παραλία

Το τμήμα της παραλίας που είναι στη διάθεση του ξενοδοχείου βρίσκεται στην κεντρική παραλία του Ρεθύμνου, 200 μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες και εξυπηρέτηση για δροσερά ροφήματα.

Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα στη χρυσή αμμουδιά του Ρεθύμνου!

Σημείωση: ζητήστε από την Υποδοχή το κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες στην παραλία του ξενοδοχείου.

Παιδική χαρά

Στο Ξενοδοχείο ΒΙΟ υπάρχει ασφαλής περιοχή για την ψυχαγωγία των παιδιών.
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για την απασχόληση παιδιών από 2 έως 12 ετών. Ο χώρος λειτουργεί από νωρίς το πρωί (08:00) έως αργά το απόγευμα (20:00).

  • Αίθουσα ψυχαγωγίας
  • Επιτραπέζια

Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο ξενοδοχείο διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις για παιδιά και ενηλίκους.

Πελάτες που έχουν κάνει κράτηση χωρίς δείπνο, πρέπει να πληρώσουν για τον μπουφέ στην ελληνική βραδιά κάθε Δευτέρα.

scroll to top